- Ny
Safi har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk mad og madkultur. I dette indiske madeventyr tager han os med på en rejse til nogle af de steder i Indien, der er kendt for deres madkultur. Fra Dehlis gadekøkken og den klassiske butter chicken til det royale køkken i Rajasthan, der byder på nogle af Indiens bedste vegetarretter. Rejsen fortsætter til Lucknow i Nord, som minder Safi om hans barndomskøkken med traditionelle kødretter og kebab-specialiteter, og videre ned til Syd, der er kendt for retter med fisk, kokos og banan.
Opskrifterne i bogen er tilpasset, så de kan laves med råvarer, der fås i Danmark og gjort tilgængelige, så de passer ind i et hverdagskøkken.
- Forfatter
- Enayatullah Safi
- ISBN13
- 9788727224572
- ISBN10
- 8727224570
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- Lindhardt og Ringhof
- Sidetal
- 244
- Indbinding
- Indbundet