Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Fra sprøde til chewy - cookies til enhver smag
Nogle elsker dem sprøde og store, andre chunky og bløde, men alle elsker cookies.
I Cookies holder Kaja Hengstenberg tingene enkle, guider dig gennem det grundlæggende og præsenterer lækre, gennemførlige opskrifter på cookies. Der er både klassikere som Milk chocolate chip og nye favoritter som Matcha med mandel og hvid chokolade, samt en række uovertrufne veganske og glutenfri opskrifter.
Du finder praktiske tips spredt ud over hele bogen og ideer til at bruge resterne, hvis der er nogle tilbage. Dette er opskrifterne, der viser dig, hvordan du laver rigtig gode cookies hver eneste gang.
Om forfatteren: Kaja Hengstenberg har siden 2021 drevet bageriet Krümel - Cookies & Crumbs i Stockholm. Hendes mål er at bruge forskellige teknikker, teksturer og smagskombinationer til at lave de mest velsmagende cookies.
I Cookies holder Kaja Hengstenberg tingene enkle, guider dig gennem det grundlæggende og præsenterer lækre, gennemførlige opskrifter på cookies. Der er både klassikere som Milk chocolate chip og nye favoritter som Matcha med mandel og hvid chokolade, samt en række uovertrufne veganske og glutenfri opskrifter.
Du finder praktiske tips spredt ud over hele bogen og ideer til at bruge resterne, hvis der er nogle tilbage. Dette er opskrifterne, der viser dig, hvordan du laver rigtig gode cookies hver eneste gang.
Om forfatteren: Kaja Hengstenberg har siden 2021 drevet bageriet Krümel - Cookies & Crumbs i Stockholm. Hendes mål er at bruge forskellige teknikker, teksturer og smagskombinationer til at lave de mest velsmagende cookies.
- Forfatter
- Kaja Hengstenberg
- ISBN13
- 9788743412168
- ISBN10
- 8743412165
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- Gutkind
- Sidetal
- 150
153 - Indbinding
- Indbundet