Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Intuitiv surdejsbagning
En omfattende guide til kunsten at bage brød, med mere end 60 opskrifter baseret på al den ekspertise og erfaring, Richard Hart bringer med sig. Richard Hart er grundlægger af HART Bageri i København, og hans eksperimenterende tilgang til bagning og råvarer har høstet stor anerkendelse verden over.
Især hans surdejsbrød er noget, der får kunderne til at stå i lange køer uden for HART Bageri, og med BRØD i hånden, kan signaturbrødene nu bages hjemme i dit eget køkken.
Især hans surdejsbrød er noget, der får kunderne til at stå i lange køer uden for HART Bageri, og med BRØD i hånden, kan signaturbrødene nu bages hjemme i dit eget køkken.
- Forfatter
- Richard Hart, Laurie Woolever
- ISBN13
- 9788785374004
- ISBN10
- 8785374008
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- Helmin Publishing
- Sidetal
- 304
- Indbinding
- Hardback