Da jeg lærte at bage i Paris

Da jeg lærte at bage i Paris

Grønningen 1
9788773394342
257,00 kr.
Inkl. moms
 
For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage.
Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris for at gå i Julia Childs fodspor.
På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.
I bogen fortæller Mika, hvorfor en madeleine ikke bare er en madeleine, og hvorfor brioche absolut skal være en del af dit liv. Her er opskrifter på franske klassikere som éclairs, citrontærte og crème caramel, samt historier om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.
Mika Wulff er stifter af det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun er uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. 
Forfatter
Mika Wulff
ISBN13
9788773394342
ISBN10
8773394343
Udgave /år
1 / 2025
Forlag
Grønningen 1
Sidetal
240
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.