Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Så længe jeg kan huske, har jeg elsket desserter.
Desserten er måltidets sidste taktslag – det øjeblik, hvor det fuldendes, og sanserne får lov at dvæle ved oplevelsen. Med “Dessert” inviterer jeg dig ind i det søde køkken. Her vil du gennem 100 opskrifter lære at håndtere mange af de teknikker, der er fundamentet for min dessertkunst. Fra balancen mellem tekstur og smag til de små greb, der forvandler en god idé til en visuel og gastronomisk oplevelse.
I de seneste år har jeg arbejdet på at forene elementer fra det salte køkken med det søde og det har ført til nogle af mine mest interessante og nyskabende desserter. Denne tilgang tog jeg med til verdensmesterskaberne for kokke, Bocuse d’Or, i 2023, hvor jeg vandt guld.
Mit ønske med "Dessert" er ikke blot at give dig opskrifter, men at lære dig færdighederne og sætte dig fri til at skabe dine egne desserter – præcise, kreative og med personlighed.
Desserten er måltidets sidste taktslag – det øjeblik, hvor det fuldendes, og sanserne får lov at dvæle ved oplevelsen. Med “Dessert” inviterer jeg dig ind i det søde køkken. Her vil du gennem 100 opskrifter lære at håndtere mange af de teknikker, der er fundamentet for min dessertkunst. Fra balancen mellem tekstur og smag til de små greb, der forvandler en god idé til en visuel og gastronomisk oplevelse.
I de seneste år har jeg arbejdet på at forene elementer fra det salte køkken med det søde og det har ført til nogle af mine mest interessante og nyskabende desserter. Denne tilgang tog jeg med til verdensmesterskaberne for kokke, Bocuse d’Or, i 2023, hvor jeg vandt guld.
Mit ønske med "Dessert" er ikke blot at give dig opskrifter, men at lære dig færdighederne og sætte dig fri til at skabe dine egne desserter – præcise, kreative og med personlighed.
- Forfatter
- Brian Mark & Medforfatter Heidi Svømmekjær
- ISBN13
- 9788797561119
- ISBN10
- 8797561118
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- Brian Mark Publishing
- Sidetal
- 304
- Indbinding
- Hardback