Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
- Ny
Jesper Rais, kok og friluftsmenneske, står bag bogen her, der indeholder 80 opskrifter til nemme og lækre retter, du kan lave i det fri. Med SPIS UDE opfordrer han flere til at komme ud og nyde et godt måltid mad. Derfor har han samlet sine bedste udeopskrifter i en inspirerende bog, der gør det mere fristende at komme afsted.
Mad, man laver udendørs, behøver hverken være kedelig eller ensformig. Det kan sagtens lade sig gøre at lave velsmagende og nærende måltider, når bare man har det rette udstyr med. Opskrifterne i bogen her kan alle laves med et enkelt transportabelt gasblus – altså et stormkøkken – såsom Trangia eller Primus.
Så snør vandrestøvlerne, pak strandtasken, eller tag udstyret med ud i haven, og oplev, hvordan madlavning under åben himmel knytter jer tættere sammen og skaber mindreværdige stunder.
Alle opskrifterne i bogen er beregnet til to personer, men portionerne kan naturligvis skaleres op efter behov.
Mad, man laver udendørs, behøver hverken være kedelig eller ensformig. Det kan sagtens lade sig gøre at lave velsmagende og nærende måltider, når bare man har det rette udstyr med. Opskrifterne i bogen her kan alle laves med et enkelt transportabelt gasblus – altså et stormkøkken – såsom Trangia eller Primus.
Så snør vandrestøvlerne, pak strandtasken, eller tag udstyret med ud i haven, og oplev, hvordan madlavning under åben himmel knytter jer tættere sammen og skaber mindreværdige stunder.
Alle opskrifterne i bogen er beregnet til to personer, men portionerne kan naturligvis skaleres op efter behov.
- Forfatter
- Jesper Rais
- ISBN13
- 9788771719604
- ISBN10
- 8771719601
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- DreamLitt
- Sidetal
- 240
- Indbinding
- Hardback