Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Små retter med stor smag
Bogen her indeholder en lang række velsmagende og flotte snacks til forskellige lejligheder – som hors d’oeuvre, mellemmåltid, forret, dessert eller til receptionen. Med vægt på en elegant anretning fører kok Brian Pedersen, kendt fra diverse michelinrestauranter, dig nænsomt ind i gourmetverdenen med små bidder, der ikke er svære at lave for dig, som er velbevandret i et køkken, nysgerrig, og som gerne vil imponere med serveringer, der kræser for alle sanser.
De fleste af anretningerne i bogen har været serveret på gourmet- og michelinrestauranter. Med nogle få æstetiske greb og et helt gennemsnitligt udstyret køkken kan du trylle din madlavning op i en helt anden liga.
Hvad end dine gæster er vegetarer eller kødspisere, til sødt eller surt, vil de føle, at de bliver trakteret med mad, der er en konge værdig.
De fleste af anretningerne i bogen har været serveret på gourmet- og michelinrestauranter. Med nogle få æstetiske greb og et helt gennemsnitligt udstyret køkken kan du trylle din madlavning op i en helt anden liga.
Hvad end dine gæster er vegetarer eller kødspisere, til sødt eller surt, vil de føle, at de bliver trakteret med mad, der er en konge værdig.
- Forfatter
- Brian Pedersen
- ISBN13
- 9788771715491
- ISBN10
- 8771715495
- Udgave /år
- 1 / 2025
- Forlag
- DreamLitt
- Sidetal
- 172
- Indbinding
- Hardback