Chokoladefyld med smag

Chokoladefyld med smag

Chocolatia Publishing
9788797552100
235,00 kr.
Inkl. moms

 
ELSKER DU OGSÅ AT LAVE FYLDT CHOKOLADE?
Elsker du også virkelig at nørde i chokolade og smag, ligesom jeg gør? Og er du også nysgerrig på, hvorfor smag og kraft hænger sammen med holdbarheden? Så er dette lige en bog for dig. 
Jeg hedder Didde, jeg er oprindeligt uddannet konditor, men har arbejdet intensivt med chokolade det meste af min karriere. I dag arbejder jeg som digital kreatør og underviser bl.a. på mine utallige chokolade- og flødebollekurser. Det er sandt at sige; chokolade er min helt store passion.
Holdbarhed er i min optik en ofte overset faktor. Derfor ville jeg lave en bog med afsæt i netop lang holdbarhed, men ikke mindst med fuld knald på smag og udtryk. Jeg ville udvikle en lang rækkeopskrifter på forskellige typer fyld til chokolader, som ikke går på kompromis med smagen, selvom de skal kunne holde til flere måneders opbevaring. Kvalitet og holdbarhed hænger sammenmed chokoladearbejde, derfor har jeg udelukkende brugt råvarer af højeste kvalitet, men med det in mente, at det skal være tilgængeligt for alle, om du er professionel eller blot nyder at lave de lækreste chokolader hjemme ved køkkenbordet.
Min bog giver dig derfor et solidt afsæt til, at du kan arbejde semi-professionelt med dine chokolader derhjemme, chokolader du kan opbevare længe og med fuld knald på smag og udtryk. Med de rigtige værktøjer og knowhow er det kun fantasien, der sætter grænser, da mange af mine opskrifter her vil kunne kombineres og tweakes på kryds og tværs.
Rigtig god fornøjelse…
Didde Pedersen
Forfatter
Didde Pedersen
ISBN13
9788797552100
ISBN10
8797552100
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Chocolatia Publishing
Sidetal
150
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.