Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
En fantastisk fortælling på 304 sider – i et luksuriøst udtryk om et år på Dyvig Badehotel. Bogen tager Dig med igennem de fire sæsoner som strækker sig over årets gang på Nordals. Bogen er fyldt med smukke beretninger om restauranternes råvarer, retter og serveringer som finder sted på Badehotellet. Stemningen er unik – uhøjtidelig og med et personligt præg.
Dyvig Badehotel er opført i 2010 af Bygherren Hans Michael Jebsen – og er fra starten drevet af John Bech Amstrup som forpagter og gastronomisk chef. Med vores ambient, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.
Den bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde badehotel. Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med elegant, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer – det er vores passion.
Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.
Det er den erfarne og utrolige perfektionistiske fotograf Jesper Rais, der har taget de smukke billeder til bogen, som råvarer, stemning, madbilleder mm. Jesper Rais har også sørget for det smukke layout i bogens flow.
Teksten, der fortryller os tilbage til en svunden tid, er smukt skrevet af forfatter Rikke Jønson Buthler, hvor hun fortæller hele historien, igennem de fire sæsonner på Dyvig Badehotel. Fortællinger om maden, vinen - og om dufte, sanser og det vi kalder the Dyvig feeling.
Dyvig Badehotel er opført i 2010 af Bygherren Hans Michael Jebsen – og er fra starten drevet af John Bech Amstrup som forpagter og gastronomisk chef. Med vores ambient, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.
Den bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde badehotel. Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med elegant, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer – det er vores passion.
Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.
Det er den erfarne og utrolige perfektionistiske fotograf Jesper Rais, der har taget de smukke billeder til bogen, som råvarer, stemning, madbilleder mm. Jesper Rais har også sørget for det smukke layout i bogens flow.
Teksten, der fortryller os tilbage til en svunden tid, er smukt skrevet af forfatter Rikke Jønson Buthler, hvor hun fortæller hele historien, igennem de fire sæsonner på Dyvig Badehotel. Fortællinger om maden, vinen - og om dufte, sanser og det vi kalder the Dyvig feeling.
- Forfatter
- Rikke Jønson Buthler
- ISBN13
- 9788797122006
- ISBN10
- 8797122009
- Udgave /år
- 1 / 2019
- Forlag
- Dyvig Forlag
- Sidetal
- 304
- Indbinding
- Hardback