Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Det gastronomiske måltid med omtanke
Sanke er en kogebog, som bringer naturen ind på spisebordet på restaurantniveau. Det er en kogebog, som giver læseren inspiration til lækre og smagfulde måder at bruge de enorme resurser på, som står lige uden for hoveddøren. Den er skrevet på en letforståelig måde for alle med interesse for mad. Det er en kogebog med noget på hjertet omkring måden, vi forbruger på, og om at træde et skridt tilbage og genfinde lysten til at bruge mere tid i køkkenet.
Forkæl dig selv, dine gæster eller familien med lækker mad på gastronomisk niveau. Blandt bogens flere end 75 spændende opskrifter finder du både forretter, hovedretter og desserter, men også en hel række grundopskrifter, du kan bruge til at pifte de retter, du allerede kender, op med – med bidrag fra den danske natur. Der lidt til enhver smag af både garniture, hverdagsretter og gourmetretter, men fælles for alle opskrifter er, at de inkluderer ingredienser, du kan indsamle i naturen, heraf bogens navn.
At kogebogen tages til et gastronomisk niveau betyder blot, at opskrifterne er baseret på god smag, æstetik og kvalitetsråvarer – ikke alt, der har med gastronomi at gøre, behøver at være kompliceret og tage en evighed at lave.
Kogebogen er rammen om forfatterens gastronomiske liv fortalt igennem billeder og opskrifter, der er omformet med sankeemner, hertil kommer forståelsen for det bæredygtige og organiske til inspiration og fordybelse i den gode mad.
Om forfatteren
Githa Bennorth er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. I sin lange karriere har hun bl.a. været med til at udvikle ”smushien” for the Royal Smushie Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffratetten, og senest blev hun nr. 3 i Masterchef 2018 på TV3. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent.
Forkæl dig selv, dine gæster eller familien med lækker mad på gastronomisk niveau. Blandt bogens flere end 75 spændende opskrifter finder du både forretter, hovedretter og desserter, men også en hel række grundopskrifter, du kan bruge til at pifte de retter, du allerede kender, op med – med bidrag fra den danske natur. Der lidt til enhver smag af både garniture, hverdagsretter og gourmetretter, men fælles for alle opskrifter er, at de inkluderer ingredienser, du kan indsamle i naturen, heraf bogens navn.
At kogebogen tages til et gastronomisk niveau betyder blot, at opskrifterne er baseret på god smag, æstetik og kvalitetsråvarer – ikke alt, der har med gastronomi at gøre, behøver at være kompliceret og tage en evighed at lave.
Kogebogen er rammen om forfatterens gastronomiske liv fortalt igennem billeder og opskrifter, der er omformet med sankeemner, hertil kommer forståelsen for det bæredygtige og organiske til inspiration og fordybelse i den gode mad.
Om forfatteren
Githa Bennorth er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. I sin lange karriere har hun bl.a. været med til at udvikle ”smushien” for the Royal Smushie Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffratetten, og senest blev hun nr. 3 i Masterchef 2018 på TV3. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent.
- Forfatter
- Githa Bennorth
- ISBN13
- 9788794155656
- ISBN10
- 8794155656
- Udgave /år
- 2 / 2021
- Forlag
- Muusmann Forlag
- Sidetal
- 217
- Indbinding
- Hardback