Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Hvad var det lige der skete i Mormors køkken i 1950’erne og 1960’erne? Og hvad er egentlig sammenhængen mellem boller i karry og erotisk amatørfotografi?
Det er et par af de spørgsmål, som kogebogen Husmor og Mad kommer med svar på. Dermed bliver den en praktisk guide til dem, der gerne vil blive bedre til at lave ægte og usminket Dansk mad, som Vor Mormor lavede den. Samtidig giver bogen et indblik i, hvad der skete mellem Mormor og Morfar, når maden var spist, opvasken taget og ungerne lagt i seng. Se mere på: nordstromsforlag.dk
- Forfatter
- Jon Nordstrøm, Anne Caroline Skov Josefsen
- ISBN13
- 9788799315062
- ISBN10
- 8799315068
- Udgave /år
- 1 / 2013
- Forlag
- Nordstroms forlag
- Sidetal
- 180
- Indbinding
- Hardback