Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Smagsgivere, surt, salt og lidt sødt
Syltet tilbehør til alle måltider
Moderne syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og det ses tydeligt i Syltedronningens anden syltebog. Her finder du opskrifter på: Remoulade pickles, Signatur sennep, Syltet kinaradise, Teriyaki sauce, Fyldte chili, Karamelliserede figner, Fermenteret knoldselleri og mange andre – 50 opskrifter i alt.
Bogen er skrevet til alle sylteglade havefolk, gourmeter, vegetarer, miljøbevidste m.fl.
Syltet tilbehør kan give variation til alle måltider. Det er en uundværlig del af den danske madkultur, og der findes mange flere muligheder end de traditionelle syltede agurker og rødbeder.
Helena Grayston giver også gode ideer til, hvordan vi kan bruge syltede rester - helt i tråd med ønsket om at reducere madspild – og hånd i hånd med det smukke i at opbruge de syltede råvarer, som ellers ville gå til spilde. Der er også tænkt på opskrifter uden sukker, men med alternativer, der alligevel kan bringe sødme til det syltede.
Syltning handler om bevaring og forædling af råvarer, og der er et væld af muligheder for at opbygge et lille forråd af lækre sager, der kan pifte ethvert måltid op.
Dette er Helena Graystons anden syltebog. Fra hun udkom med sin første syltebog ”Syltedronningen”, har hun opbygget en forretning med syltede specialiteter, som sælges i en række små og store butikker.
Moderne syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og det ses tydeligt i Syltedronningens anden syltebog. Her finder du opskrifter på: Remoulade pickles, Signatur sennep, Syltet kinaradise, Teriyaki sauce, Fyldte chili, Karamelliserede figner, Fermenteret knoldselleri og mange andre – 50 opskrifter i alt.
Bogen er skrevet til alle sylteglade havefolk, gourmeter, vegetarer, miljøbevidste m.fl.
Syltet tilbehør kan give variation til alle måltider. Det er en uundværlig del af den danske madkultur, og der findes mange flere muligheder end de traditionelle syltede agurker og rødbeder.
Helena Grayston giver også gode ideer til, hvordan vi kan bruge syltede rester - helt i tråd med ønsket om at reducere madspild – og hånd i hånd med det smukke i at opbruge de syltede råvarer, som ellers ville gå til spilde. Der er også tænkt på opskrifter uden sukker, men med alternativer, der alligevel kan bringe sødme til det syltede.
Syltning handler om bevaring og forædling af råvarer, og der er et væld af muligheder for at opbygge et lille forråd af lækre sager, der kan pifte ethvert måltid op.
Dette er Helena Graystons anden syltebog. Fra hun udkom med sin første syltebog ”Syltedronningen”, har hun opbygget en forretning med syltede specialiteter, som sælges i en række små og store butikker.
- Forfatter
- Helena Grayston
- ISBN13
- 9788793159549
- ISBN10
- 9788793159
9788793159 - Udgave /år
- 1 / 2020
- Forlag
- Koustrup & Co.
- Sidetal
- 176
- Indbinding
- Indbundet