Danske egnsretter

Danske egnsretter

BIOS
9788798897637
256,00 kr.
Inkl. moms
Snysk, Kjylar og mikmuskage

 
Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage" indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.

Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.

Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.

I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?

Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.
Forfatter
Stig Lou Mortensen
ISBN13
9788798897637
ISBN10
8798897632
Udgave /år
1 / 2005
Forlag
Bios
Sidetal
203
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.