Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Snysk, Kjylar og mikmuskage
Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage" indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.
Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.
Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.
I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.
Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.
Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.
I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.
- Forfatter
- Stig Lou Mortensen
- ISBN13
- 9788798897637
- ISBN10
- 8798897632
- Udgave /år
- 1 / 2005
- Forlag
- Bios
- Sidetal
- 203
- Indbinding
- Indbundet