Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Rosinante
9788763841269
172,00 kr.
Inkl. moms
og alle de andre danske livretter

 
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.
Forfatter
Trine Gregorius
ISBN13
9788763841269
ISBN10
8763841269
Udgave /år
1 / 2015
Forlag
Rosinante
Sidetal
160
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.