Det molekylære køkken

Det molekylære køkken

Gyldendal
9788717043718
232,00 kr.
Inkl. moms

 
Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.
Forfatter
Jozef Youssef
ISBN13
9788717043718
ISBN10
8717043718
Udgave /år
1 / 2013
Forlag
Gyldendal
Sidetal
240
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.