Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Uden spor af mælk eller gluten
Denne bog har chokolade på hjernen. ”Mælkefri Chokolade” er for dig, som ønsker laktosefri, mælkefri og glutenfri chokolade, men uden at gå på kompromis med den gode smag og lækre fylde. Find opskrifter på hvid chokolade, rosenchokolade, chokoladeboller, lakridskugler, nougat, fyldte chokolader, karamelliserede æbler og popcorn. Chokoladebogen kan bruges både til jul, nytår, påske, Halloween, forår, sommer, efterår og vinter og hvor et stykke chokolade børnydes med velbehag. I alt 116 sider med flotte billeder, lækre opskrifter, info om chokolade og tips til mælkefri og glutenfri chokoladefremstilling og madlavning.
- Forfatter
- Karina Villumsen
- ISBN13
- 9788799648092
- Udgave /år
- 1 / 2014
- Forlag
- Madgudinden
- Sidetal
- 116
- Indbinding
- Paperback