Kogekunst for følsomme maver

Kogekunst for følsomme maver

Sonja Margrethe Jensen eget forlag
9788799338801
256,00 kr.
Inkl. moms
Grundkogebog med sund og næringsrig mad uden gluten, hvede og mælk Mange opskrifter er også uden æg

 

Behøver diætmad og kogekunst at være modsætninger? "Kogekunst for følsomme maver" er en kogebog, der forener sund mad uden gluten og mælk med kogekunst, der får tænderne til at løbe i vand. Det er min personlige kogebog med over 225 opskrifter og 35 variationsforslag. Min mad kan betegnes som "mormors mad med en tvist", men der er også mange andre spændende retter, desserter og kager m. v. Mange opskrifter er også uden æg. Maden laves fra bunden af de bedste råvarer såsom næringsrige frø og korn, livsvigtige fedtstoffer, vitaminrigt rørsukker, friske aromatiske frugter og grøntsager, fisk, godt kød m. m., råvarer der fremmer sundhed. Læseren bliver taget ved hånden og lærer, hvordan man laver skøn mad med saft og kraft, der ikke minder om diætmad, og som kan spises af hele familien.

Kogebogens 2. og 3. del indeholder afsnit om kost og sundhed, økologi, fordøjelsen og overfølsomhedssygdomme.

Fra jeg begyndte at lave opskrifter og til jeg nu står med bogen i hånden er der gået 6 år med intensivt arbejde med bogens indhold. Det glæder mig, at jeg nu kan tilbyde interesserede min kogebog. 

Forfatter
Sonja Margrethe Jensen
ISBN13
9788799338801
ISBN10
8799338807
Udgave /år
1 / 2010
Forlag
Sonja Margrethe Jensen eget forlag
Sidetal
440
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.