Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Boost din sundhed og få stabilt blodsukker med 90 lækre opskrifter på desserter og bagværk - uden mel og sukker
LOW CARB LÆKKERIER er en kogebog fyldt med opskrifter på lækkerier uden mel og sukker.
Opskrifterne er relevante for diabetikere, glutenallergikere, personer med opmærksomhedsforstyrrelser, så som ADHD, samt alle der bare ønsker en sundere livsstil og en kost med færre hurtige kulhydrater.
Bogen byder også på masser af tips til en sundere hverdag og er krydret med personlige anekdoter.
Om forfatteren:
Tatjana Albinus er født i 1975 og uddannet ernæringsøkonom med speciale i human ernæring og LCHF. Desuden er hun lærer, aerobic- og zumbainstruktør og uddannet BioSignature Coach hos Charles Poliquin, USA.
Hun er skribent og madblogger og tilbyder kost- og livsstilsvejledning.
Opskrifterne er relevante for diabetikere, glutenallergikere, personer med opmærksomhedsforstyrrelser, så som ADHD, samt alle der bare ønsker en sundere livsstil og en kost med færre hurtige kulhydrater.
Bogen byder også på masser af tips til en sundere hverdag og er krydret med personlige anekdoter.
Om forfatteren:
Tatjana Albinus er født i 1975 og uddannet ernæringsøkonom med speciale i human ernæring og LCHF. Desuden er hun lærer, aerobic- og zumbainstruktør og uddannet BioSignature Coach hos Charles Poliquin, USA.
Hun er skribent og madblogger og tilbyder kost- og livsstilsvejledning.
- Forfatter
- Tatjana Albinus
- ISBN13
- 9788792920973
- ISBN10
- 8792920977
- Udgave /år
- 1 / 2012
- Forlag
- mellemgaard
- Sidetal
- 141
- Indbinding
- Spiralryg