Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Fond, marinade, chutney, vinaigrette og bisque
Det er pærelet.Man følger blot hvert enkelt trin i grundopskriften. Den danner herefter basis for sovs i gryderetter eller som tilbehør til al slags kød, fisk, burger, terrine, steg, suppe eller grøntsagsflan. En kogebog som man altid bør have ved hånden.
Hver dobbeltside består af en grundopskrift i billeder. Denne basisteknik bruges i de efterfølgende opskrifter. Og derefter står det dig naturligvis frit for at finde på andre opskrifter ud fra grundopskriften.Bare vælg mellem kalvefond, lys fiskefond (fumet), beurre blanc-sauce (smørsovs), bearnaise-sauce, hollandaise, bechamelsauce, hjemmerørt mayonnaise, hjemmerørt aioli, sauce tartare, rouille, pebersauce, roquefort-sovs, bisque af jomfruhummer, « marchand de vin »-rødvinssauce, æblecider-sauce, skalotteløgsovs, tomatsauce, ketchup, barbecue-sauce, pesto, cæsar-dressing, sauce vierge, kreolsk sauce, rævesovs, klassikeren med dild, grøn karry-sauce, kokossauce, citronconfit-sauce, teriyaki-sauce, vaniljesauce, citrongræs-marinade, æble- & grapechutney.Bogens forfattere: Valéry Drouet er 46, gift og far til to piger på 18 og 14 år. Uddannet kok af profession og har arbejdet 13 år i gourmetrestauranter i Frankrig og i udlandet. Han har arbejdet som stylist og kulinarisk forfatter i mere end 15 år og har skrevet omkring 80 kogebøger. Han bor i Normandiet og kommer hver dag til Paris med fotograf Pierre Louis Viel, som han altid samarbejder med til bøger og magasiner. Pierre er 49 år gammel og har også to børn, to sønner på 15 og 13 år.
Hver dobbeltside består af en grundopskrift i billeder. Denne basisteknik bruges i de efterfølgende opskrifter. Og derefter står det dig naturligvis frit for at finde på andre opskrifter ud fra grundopskriften.Bare vælg mellem kalvefond, lys fiskefond (fumet), beurre blanc-sauce (smørsovs), bearnaise-sauce, hollandaise, bechamelsauce, hjemmerørt mayonnaise, hjemmerørt aioli, sauce tartare, rouille, pebersauce, roquefort-sovs, bisque af jomfruhummer, « marchand de vin »-rødvinssauce, æblecider-sauce, skalotteløgsovs, tomatsauce, ketchup, barbecue-sauce, pesto, cæsar-dressing, sauce vierge, kreolsk sauce, rævesovs, klassikeren med dild, grøn karry-sauce, kokossauce, citronconfit-sauce, teriyaki-sauce, vaniljesauce, citrongræs-marinade, æble- & grapechutney.Bogens forfattere: Valéry Drouet er 46, gift og far til to piger på 18 og 14 år. Uddannet kok af profession og har arbejdet 13 år i gourmetrestauranter i Frankrig og i udlandet. Han har arbejdet som stylist og kulinarisk forfatter i mere end 15 år og har skrevet omkring 80 kogebøger. Han bor i Normandiet og kommer hver dag til Paris med fotograf Pierre Louis Viel, som han altid samarbejder med til bøger og magasiner. Pierre er 49 år gammel og har også to børn, to sønner på 15 og 13 år.
- Forfatter
- Valéry Drouet & Pierre-Louis Viel
- ISBN13
- 9788778424235
- ISBN10
- 8778424232
- Udgave /år
- 1 / 2017
- Forlag
- Billesø & Baltzer
- Sidetal
- 124
- Indbinding
- Paperback