Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Et kinesisk mundheld siger, at der findes ligeså mange tesorter, som der findes kinesere. Man skal altså bruge mere end ét menneskeliv, hvis man vil opnå et virkeligt kendskab til denne subtile verden og lære at genkende og skelne mellem de tusinder af forskellige smage og dufte, der findes i denne drik.
Marco Polo bragte te til Europa fra sine opdagelsesrejser i Asien, og I sidste halvdel af 1600-årene var der tehuse overalt i Europa.
Tehuse eller tesaloner er igen blevet populære i Danmark, og der skyder stadig nye etablissementer op.
Teens tid er kommet, fuld af traditioner, hekserier og eventyr.
Rejs ud, alene, eller sammen med venner, og stift bekendtskab med teens geografi, i Kina, i Japan, i Indien og i Europa.
Læs i denne bog og få viden om de mange forskellige tesorter og de enkelte landes ritualer, bliv inspireret af klassiske og eksotiske opskrifter og tag med på en tur rundt i Asien og Europa ved ""tetid"".
Te er som et åndedræt, en måde at forholde sig til livet på, en erobring af smag og sanselighed. Denne bog vil skridt for skridt føre læseren ind i en overraskende verden.
Franskmanden Gilles Brochard er journalist og forfatter til flere bøger om te. Han skriver om rejser og mad for bl.a. Le Figaro. Han er desuden ophavsmand til ""Le Club des Buveurs de Thé"".
Bogen er den fjerde i serien: mad & kultur.
I serien er foreløbig udgivet:
Krydderier
Pastaretter - Salater, gratiner, pande-retter og andre italienske lækkerier
Supper - Cremede supper, kolde supper, klare supper og andre former for supper
Marco Polo bragte te til Europa fra sine opdagelsesrejser i Asien, og I sidste halvdel af 1600-årene var der tehuse overalt i Europa.
Tehuse eller tesaloner er igen blevet populære i Danmark, og der skyder stadig nye etablissementer op.
Teens tid er kommet, fuld af traditioner, hekserier og eventyr.
Rejs ud, alene, eller sammen med venner, og stift bekendtskab med teens geografi, i Kina, i Japan, i Indien og i Europa.
Læs i denne bog og få viden om de mange forskellige tesorter og de enkelte landes ritualer, bliv inspireret af klassiske og eksotiske opskrifter og tag med på en tur rundt i Asien og Europa ved ""tetid"".
Te er som et åndedræt, en måde at forholde sig til livet på, en erobring af smag og sanselighed. Denne bog vil skridt for skridt føre læseren ind i en overraskende verden.
Franskmanden Gilles Brochard er journalist og forfatter til flere bøger om te. Han skriver om rejser og mad for bl.a. Le Figaro. Han er desuden ophavsmand til ""Le Club des Buveurs de Thé"".
Bogen er den fjerde i serien: mad & kultur.
I serien er foreløbig udgivet:
Krydderier
Pastaretter - Salater, gratiner, pande-retter og andre italienske lækkerier
Supper - Cremede supper, kolde supper, klare supper og andre former for supper
- Forfatter
- Gilles Brochard
- ISBN13
- 9788778422293
- ISBN10
- 8778422299
- Udgave /år
- 1 / 2007
- Forlag
- Billesø & Baltzer
- Sidetal
- 112
- Indbinding
- Hæftet