Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Mad med korn og tilbehør til brød
VELKOMMEN TIL MIT ÆRLIGE KØKKEN
Jeg har lavet en kogebog fyldt med opskrifter, jeg ønsker at give videre til dig. Min grundtanke med denne bog er at skabe en faglig grobund og en lyst til at skabe og ikke kun lave mad. For mad handler for mig om liv og fejring af livet. Om at dele vores madoplevelser med hinanden, både i tilblivelsen og ved spisebordet, så selv en grå tirsdag kan beriges med samtaler og nye smagsoplevelser.
Min kogebog handler om det ofte undervurderede tilbehør, der kan være med til at ændre selv de simpleste retter eller bagværk i dit køkken til en mindevækkende sanselig oplevelse. Tilbehøret er for mig en hyldest til hverdagens køkken, som ikke må glemmes til fordel for sovs og kartofler. Det er en opmuntring til at få udnyttet årstidens råvarer, lave rester om til lækre måltider og i sidste ende få spist op. Det kan godt kaldes en bæredygtig tilgang til vores mad, men for mig er det blot god gammeldags sund fornuft. Jeg har taget udgangspunkt i et produkt, jeg kender og mener, vil være det perfekte bindeled mellem opskrifter. Det knasende, lækre brød og de kornsorter, det er bygget på. Alt kan være tilbehør til brød, og når man nu alligevel har fokus på korn og kornsorter, hvad kan det så mere end bare at blive til brød?
Træd derfor ind i mit ærlige køkken, hvor jeg vil præsentere dig for mad med korn og tilbehør til brød.
I bogen finder du gennemarbejdede opskrifter, som jeg selv bruger i mine køkkener, og som jeg ved virker. Opskrifter som Mor Toves leverpostej, Svigerfars rullepølse, Mester Mortens marmelader, Chef Antos pasta og Connys fødselsdagsboller samt andet bagværk, kager, krydderier, sylteopskrifter og grundværktøjer til hjemmekøkkenet.
Jeg har lavet en kogebog fyldt med opskrifter, jeg ønsker at give videre til dig. Min grundtanke med denne bog er at skabe en faglig grobund og en lyst til at skabe og ikke kun lave mad. For mad handler for mig om liv og fejring af livet. Om at dele vores madoplevelser med hinanden, både i tilblivelsen og ved spisebordet, så selv en grå tirsdag kan beriges med samtaler og nye smagsoplevelser.
Min kogebog handler om det ofte undervurderede tilbehør, der kan være med til at ændre selv de simpleste retter eller bagværk i dit køkken til en mindevækkende sanselig oplevelse. Tilbehøret er for mig en hyldest til hverdagens køkken, som ikke må glemmes til fordel for sovs og kartofler. Det er en opmuntring til at få udnyttet årstidens råvarer, lave rester om til lækre måltider og i sidste ende få spist op. Det kan godt kaldes en bæredygtig tilgang til vores mad, men for mig er det blot god gammeldags sund fornuft. Jeg har taget udgangspunkt i et produkt, jeg kender og mener, vil være det perfekte bindeled mellem opskrifter. Det knasende, lækre brød og de kornsorter, det er bygget på. Alt kan være tilbehør til brød, og når man nu alligevel har fokus på korn og kornsorter, hvad kan det så mere end bare at blive til brød?
Træd derfor ind i mit ærlige køkken, hvor jeg vil præsentere dig for mad med korn og tilbehør til brød.
I bogen finder du gennemarbejdede opskrifter, som jeg selv bruger i mine køkkener, og som jeg ved virker. Opskrifter som Mor Toves leverpostej, Svigerfars rullepølse, Mester Mortens marmelader, Chef Antos pasta og Connys fødselsdagsboller samt andet bagværk, kager, krydderier, sylteopskrifter og grundværktøjer til hjemmekøkkenet.
- Forfatter
- Simon Clemens
- ISBN13
- 9788771717129
- ISBN10
- 8771717129
- Udgave /år
- 2 / 2020
- Forlag
- DreamLitt
- Sidetal
- 352
- Indbinding
- Hardback