Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge.
Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill.
Det får du
· Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder
· 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler
· Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad
· Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg
Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012).
- Forfatter
- Weber-Stephen Nordic ApS
- ISBN13
- 9788711380833
- ISBN10
- 8711380837
- Udgave /år
- 1 / 2013
- Forlag
- Lindhardt og Ringhof
- Sidetal
- 200
- Indbinding
- Indbundet