Jæger i bushen

Jæger i bushen

Skriveforlaget
9788793879133
214,00 kr.
Inkl. moms
om jagt på store dyr, venskaber, konflikter og skændige holdninger

 
Jæger i bushen er fire jagtberetninger fra en dansk jægers jagtture i Botswana. Preben Møller har boet en årrække i det sydlige Afrika, og det er hans dagbogsnotater, tanker og erindringer om sine selvorganiserede jagtture fra den tid, der ligger til grund for beretningerne, som i øvrigt også handler om andet end selve jagten.
Preben Møller har altid været optaget af jagtens etik og moral, ligesom hans venskaber og relationer er af største betydning for ham. Derfor er Jæger i bushen ikke en klassisk machofremstilling af storvildtjagt med tilhørende paradebilleder, da jagtens væsen for Preben Møller ikke er skuddet og drabet, men snarere alt andet end dette. Gennem beskrivelser af dramatiske personlige begivenheder og mellemmenneskelige møder indfanger og beskriver han øjeblikke, der både kan rumme noget alvorligt og barskt, men også en vis form for afstemt munterhed.
Jæger i bushen henvender sig ikke alene til jægere, men også til eventyrlystne mennesker, der vil tænke sig lidt om, og som måske er åbne over for nye anskuelser.
Forfatter
Preben Møller
ISBN13
9788793879133
ISBN10
879387913X
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Skriveforlaget
Sidetal
267
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.