Design din have

Design din have

Forlaget NICE
9788799671939
257,00 kr.
Inkl. moms

 
Ny og stærkt revideret udgave af bestselleren DESIGN DIN HAVE. Med flere helt nye kapitler om bl.a. regnvandshaver, selvforsynende haver og skrånende grunde samt en generel opdatering af hele indholdet. Bogen er illustreret med 55 illustrationer og 210 fotos. DESIGN DIN HAVE beskriver en lang række havetyper: til leg og afslapning, til blomsterelskere, til minimalister, til dem, der ønsker sig en have, som passer sig selv – og mange flere. Bogen er en grundbog i havedesign, og den gennemgår trin-for-trin den proces det er at tegne en have. Hvad enten det er et helt ubeplantet stykke jord eller en en ældre have. Bogen fortæller om hele forløbet, fra man ser ud over sin grund og tænker ”Hvad nu?” til man står med den færdige haveplan.         
Hvad skal haven kunne?         
Hvordan måler man sin have op?        
Hvordan tegner man en haveplan?         
Hvilke planter passer hvor?         
Hvor meget skal laves om?
Om 1. udgave stod der i lektørudtalelsen bl.a.: ”Vejledningen i den praktiske opmåling, planlægning af indholdselementer og selve instruktionen i selve udarbejdelsen af haveplanen mindes jeg ikke at have set bedre”
”Samlet konklusion: En fornem, velfungerende og veltilrettelagt introduktion til haveindretningens elementer og værktøjer. For alle haveinteresserede, der vil kende til grundlaget bag al god havedesign, både til brug ved nyindretning og ved omlægning af ældre haver
Forfatter
Birgitte Busch og Nina Ewald
ISBN13
9788799671939
ISBN10
879967193X
Udgave /år
2 / 2017
Forlag
Forlaget NICE
Sidetal
192
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.