Drivkraft og motivation

Drivkraft og motivation

Forlaget Tro-fast
9788790828370
256,00 kr.
Inkl. moms
kernen i seriøs hundetræning

 

Anders Hallgren har i over 50 år levet og arbejdet med hunde og er kendt i mange lande via sine mange bogudgivelser og sit arbejde med problemløsning og uddannelse af rednings-, service-, mug- og kantarelhunde.

Anders Hallgren er kendt for sine venlige træningsmetoder og er imod al hårdhændet og autoritær hundetræning.

Når det drejer sig om professionelle arbejdshunde, er der brug for stor præcision og sikkerhed i arbejdet, da der kan være menneskeliv på spil.

Mange hunde består ikke prøven for at blive optaget i træningen, men er det altid fordi hunden ikke er god nok? Handler det ikke også om at finde den rette kombination af hund og fører, og hvad er det egentlig, der er brug for hos en god potentiel arbejdshund?

Hvilke krav bør man stille til en kommende arbejdshund?

Og hvad skal der til, hvis man bare gerne vil gøre en helt almindelig hund til en god "kollega"?

Anders Hallgren skriver:"Det, der har slået mig mange gange er, at vi faktisk tror, at vi kan lære hundene at søge. Det kan vi ikke - det er dem, der er specialisterne, ikke os. Det eneste vi kan gøre er at vise dem, hvad de skal søge efter. Det, vi skal bestræbe os på at lære, er hvordan vi kan motivere dem til arbejdet. Gang på gang oplever jeg, at det ikke drejer sig om indlæring, når der er problemer i træningen, men i stedet er et spørgsmål om drivkraft og motivation. Derfor valgte jeg at fokusere på disse vigtige emner, da jeg skulle skrive en bog om det at træne arbejdshunde og hunde til konkurrence."Mange eksempler i bogen handler om søgearbejde og lignende, men drivkraft og motivation spiller samme store rolle i alle andre former for hundetræning. Så uanset om du træner redningshunde, politihunde, agility, lydighed, cirkuskunster eller hvad som helst med din hund, er disse grundelementer yderst vigtige.

Forfatter
Anders Hallgren
ISBN13
9788790828370
ISBN10
8790828372
Udgave /år
2 / 2005
Forlag
Forlaget Tro-fast
Sidetal
207
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.