Gennem hundens øjne

Gennem hundens øjne

Turbine
9788740658613
214,00 kr.
Inkl. moms
Få et bedre samarbejde med din hund

 
Det er svært at være en hund i vores verden: Alt, hvad der er naturligt, bliver anset for at være enten forkert eller ulækkert! Hundens naturlige adfærd bliver ofte misforstået, hvilket kan føre til det, vi kalder problemadfærd.
Forfatteren til Gennem hundens øjne, Jean Donaldson, kaldes af mange ’den mest fornuftige stemme inden for hundetræning’, og al hendes træning bygger på forståelse for hundens natur samt positiv forstærkning.
I denne bog, som har vundet adskillige priser i hjemlandet USA som bedste bog om hundetræning, forklarer hun, hvorfor vores hunde gør, som de gør, ud fra et evolutionært synspunkt.
Når hunden bider i ting, knurrer, gør eller tisser de forkerte steder, findes der en helt naturlig forklaring. Og når vi som ejere begynder at skælde hunden ud for at opføre sig normalt – i hvert fald normalt for hunde – er vi ofte på vej det helt forkerte sted hen.
I Gennem hundens øjne får læseren en enestående indsigt i hundens indre liv, men også hjælp til at foregribe konflikter og opnå et bedre samarbejde med sin hund. Forfatteren tager nemlig fat på alle de klassiske problemstillinger og giver helt konkrete anvisninger til, hvordan man kommer dem til livs. Eller bedre endnu: forebygger dem!
Forfatter
Jean Donaldson
ISBN13
9788740658613
ISBN10
8740658619
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Turbine
Sidetal
320
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.