Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Aarhus Universitetsforlag
9788772195971
112,00 kr.
Inkl. moms

 
Stegt flæsk med persillesovs gjorde rent bord, da danskerne i 2014 stemte om en nationalret. Afgørelsen blev krydret med en delikat gang mundhuggeri om mormormad, kønsroller, frikadeller i børnehaven og nationale tilhørsforhold. For mad er langt mere end kalorier og vitaminer. Den er sovset ind i traditioner, idealer, fordomme, kultur og teknologisk udvikling. Nutidens idéer om ægte dansk mad er en smagfuld stuvning af både mælkecentrifuge, skåneærmer, konserves, dybfrost, madpyramider og seks-om-dagen-kampagner. Og mon ikke fremtidens anretninger – på vores lille planet – byder på flere grønne certifikater, insekter og bæredygtige superfoods. For du er, hvad du spiser.
Sæt dig til bords med Caroline Nyvang, seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek, som serverer en appetitlig lille bog om dansk madkultur og kulinarisk egenart. Velbekomme.
Forfatter
Caroline Nyvang
ISBN13
9788772195971
ISBN10
8772195975
Udgave /år
1 / 2022
Forlag
Aarhus Universitetsforlag
Sidetal
100
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.