Gamle lægeurter

Gamle lægeurter

Hovedland
9788770702706
214,00 kr.
Inkl. moms
dyrkning - anvendelse - have - helse
 
 De gamle lægeurter har længe været museumsobjekter, der fremvises i offentlige urte-anlæg, men i dag kan du også dyrke dem i din have, inddrage dem i din husholdning, anvende dem som naturmedicin uden at behøve at tænke for meget over bivirkninger.
Gamle lægeurter er en bog, der fortæller om de første urter dyrket til lægebrug i Danmark. Bogen gennemgår dyrkning, høst og medicinhistorie på hver plante. Med Gamle lægeurter i hånden kan du lave din egen lille urtehave, og få indblik i en tid, der bliver ved at være nærværende i besindige betragtninger om et godt helbred.

Anemette Olesen er forfatter til ca. 30 bøger om køkkenhave og brug af grøntsager og urter i køkkenet. Bl.a. Køkkenhave-Kogebogen og Marias planter. Hun er tidligere restauratør på sommerrestauranten Den Gamle Pavillon i Spøttrup. På baggrund af sin store erfaring med at dyrke og bruge havens krydderurter og de gamle grøntsagstyper, holder Anemette Olsen hvert år foredrag om urter og grønsager i hele landet, og er med mellemrum også vært for kombinerede have- og madkurser i sin egen have.
Forfatter
Anemette Olesen
ISBN13
9788770702706
ISBN10
8770702705
Udgave /år
2 / 2018
Forlag
Hovedland
Sidetal
186
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.