Slip haveglæden løs

Slip haveglæden løs

Forlaget Linnea
9788797036600
256,00 kr.
Inkl. moms
fryd, facts og fiduser

 
Slip haveglæden løs.
Her er bogen til alle jer, der lige har fået have, til alle jer, der lige har opdaget, at haven kan bruges til meget andet end at slå græs og klippe hæk og til alle jer, der er trætte af havepoliti med løftede pegefingre. For hvem har egentlig bestemt, at der ikke må være tusindfryd i plænen, at der skal være bar jord mellem buskene, og at grønsager skal dyrkes på række og geled? Nej vel? Nu slipper vi haveglæden løs og bestemmer selv, så haven bliver det frirum til nydelse og afslapning, hvor vi for en gangs skyld kan gå offline og bare være os selv. Haveglæde kan nemlig ikke købes for penge. Den skal slippes løs med fingrene i jorden og fuglefløjt i ørerne.
Slip haveglæden løs er fyldt med inspiration, brugbare råd og driftssikre løsninger til at komme i gang derude. Der er tips til havens indretning og planteanvendelse, og der er praktiske dyrkningsråd, hvad enten du er til køkkenhave, blomsterbede, krukker eller et dejligt mix af det hele, så du kan blande den havecocktail, der matcher dine havedrømme.Bogen er illustreret med lækre billeder, der viser både hvordan og hvorfor og giver et helt arsenal af ideer til, hvilke planter, du skal vælge til hvilke formål.lip haveglæden løs er illustreret med lækre billeder, der viser både hvordan og hvorfor og giver et helt arsenal af ideer til, hvilke planter, du skal vælge.
Forfatteren.
Lotte Bjarke deler ud af sin haveglæde, der på uhøjtidelig vis favner hele haven og alle naturens små mirakler, der også hører med til at være haveejer. Hun er hortonom og har gennem 20 år givet gode jordnære haveråd i danske magasiner og på havebloggen www.helthenihaven.dk og er desuden redaktør for fagbladet Gartner Tidende.
Forfatter
Lotte Bjarke
ISBN13
9788797036600
ISBN10
8797036609
Udgave /år
1 / 2018
Forlag
Forlaget Linnea
Sidetal
218
Indbinding
Hardback

Kunder, der har købt dette produkt, købte også:

Kunder, der har købt dette produkt, købte også:

Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.