Smag for etik

Smag for etik

Museum Tusculanum
9788763502054
107,00 kr.
Inkl. moms
På sporet efter fødevareetikken

 
Mad er blevet et etisk og politisk varmt emne, for det bliver stadig mere klart, at mad og fødevarer har noget med etik at gøre. Kemiske tilsætningsstoffer, gensplejsede fødevarer, fødevareskandaler som udbruddet af kogalskab i England i 1986 og 2000, opdagelsen af ulovlig arbejdskraft på tyske slagterier eller af ulovlige svinetransporter i Danmark har været med til at gøre almindelige mennesker opmærksomme på, at ikke alt er som det burde være i fødevare-produktionen. Mange har fået smag for etik, og derfor handler bogen netop om forbrugernes etiske handlemuligheder - og manglen på samme.
Forfatter
Christian Coff
ISBN13
9788763502054
ISBN10
8763502054
Udgave /år
1 / 2005
Forlag
Museum Tusculanum
Sidetal
119
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.