Del af det hele

Del af det hele

Gutkind
9788743404798
257,00 kr.
Inkl. moms
 
Prisvindende coffee table bog om at sortere og klassificere ting. Det store format og illustrationernes enorme detaljeringsgrad inviterer til mange timers opdagelse og fordybelse.
Dyr, maskiner, musikinstrumenter, kunst, arkitektur, skyerne på himlen … alt kan sorteres og kategoriseres! Denne bog er fuld af alle mulige og umulige kategorier, der bliver indrammet af en fin historie om en far og hans søn. Læseren følger drengen Arvo, der vandrer gennem bogen for at udforske de mange forskellige fine og fascinerende måder, vi kategoriserer verden omkring os på. Bogen er spækket med helt fantastiske, detaljerede og farverige illustrationer, og bagerst gemmer der sig en kort forklaring af hver af de kategorier, der præsenteres igennem fortællingen.
Bogen vandt den eftertragtede Bologna Ragazzi Award for bedste Non Fiction. 
Neil Packer er uddannet ved Colchester School og Art og har arbejdet som grafisk designer i mange år for både forlag og reklamebureauer. Han har illustreret en række utroligt smukke og særprægede billedbøger og står blandt andet bag en imponerende, illustreret særudgave af Homers Illiaden og Odysseen. Del af det hele er den første bog, Neil Packer både har skrevet og illustreret.
Forfatter
Neil Packer
ISBN13
9788743404798
ISBN10
8743404790
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Gutkind
Sidetal
48
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.