Lad os alle lede

Lad os alle lede

Vagus Communication
9788797314906
214,00 kr.
Inkl. moms
Skab trivsel, forandring og fremdrift med god kommunikation

 

Lad os alle lede giver et bud på, hvordan organisationer bliver stærkere ved at træne individets evne til at kommunikere. Det handler om at skabe en stærk organisationsnerve, der består af god kommunikation og sunde relationer. Bogen er for dig, der er leder af titel eller hjerte og vil være med til at skabe bedre organisationer i fremtiden.

At styrke organisationsnerven og derved blive mere resilient, samskabende og kraftfuld som organisation er især vigtigt i overgangen til nyere organisationsformer, hvor selvledende teams, beslutningskraft og individuel udvikling i højere grad afhænger af individets evner og adfærd. Overgangen er i gang og skal håndteres og implementeres med omtanke, for hvad, der på papiret lyder som øget frihed, fleksibilitet og ny energi, kan føre direkte til utryghed, stress og i værste fald total opbremsning, hvis ikke fundamentet er støbt.

Med denne praktiske guide, som sætter fokus på ni kompetencer og indeholder 50 konkrete metoder, har du alle byggematerialer inden for rækkevidde. 

Forfatter
Sarah Møller Lundberg
ISBN13
9788797314906
ISBN10
8797314900
Udgave /år
1 / 2021
Forlag
Vagus Communication
Sidetal
260
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.