Salgsguiden

Salgsguiden

Salg, Vækst og Resultater
9788794067003
214,00 kr.
Inkl. moms
Lær at sælge alt

 
Læs om det system, der har skabt rigdom og succes for over 1000 mennesker gennem de sidste 10 år, og om det system, der har gjort, at jeg har skabt en formue på over 500 mio. kr. på mine forretninger. Så vil du lære at sælge alt, at øge din omsætning og skabe mere velstand og succes i dit liv, er denne salgsguide til dig.  
Salgsguiden er for dig, der arbejder med salg, og som gerne vil blive bedre og opnå større resultater. Om du er sælger, selvstændig eller en privat person vil du få stor glæde af systemet. Om du søger millioninvestorer, sælger abonnementer eller bare vil overtale chefen til en lønforhøjelse eller kæresten til at tage opvasken. Du behøver ikke have en stor viden om salg i forvejen, for jeg præsenterer dig for et system, der virker: GOALSETTING Stigen. Det er et system, jeg har udviklet gennem et hav af kurser og mentoring af nogle af verdens bedste sælgere, bøger om salg og overtalelse samt 25 års erfaring i den virkelige verden som sælger. 
GOALSETTING Stigen er et system, der fungerer som en stige, du skal op ad, for at opnå succes. Hvordan gør du det? Du kravler stille og roligt op ad stigen ved at bruge teknikker og redskaber såsom at skabe det gode kundeforhold, overtalelse og kunsten at stille de rigtige spørgsmål.Og det er dét, du lærer i denne salgsguide. 
Lær at bruge GOALSETTING Stigen, vær entusiastisk som ind i helvede, vær knivskarp og vis autoritet – så kan du sælge alt!
Støt Kræftens Bekæmpelse med 90 kr. ved at købe SalgsguidenSom erhvervspartner støtter forlaget Kræftens Bekæmpelse, og derfor bliver der doneret 90 kr. for hver bog, som bliver solgt.
Forfatter
Per Ulrich Karpf
ISBN13
9788794067003
ISBN10
8794067007
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Salg, Vækst og Resultater
Sidetal
108
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.