Glade Chefer

Glade Chefer

Turbine
9788770905213
256,00 kr.
Inkl. moms

 
Langt om længe! Med Glade Chefer er der nu sat ord på og lagt vægt bag et tiltrængt opgør med sur og destruktiv ledelse.

I bogen Glade Chefer tager topchefer – fra hver deres hjørne af dansk erhvervsliv – bladet fra munden og sætter ord på, at glade chefer med empati og godt humør er en af de helt afgørende ingredienser i opskriften på, hvad der får en virksomhed til at blomstre og udvikle sig.

»Glade Chefer er et fantastisk initiativ. Et tiltrængt initiativ!« skriver Maarten van England, topchef i ISS Facility Services A/S, i forordet til Glade Chefer.

»Det er sådan en dejlig bog fuld af gode ideer til, hvad man kan gøre, lige til at blive glad i låget af,« siger Mette Block, foredragsholder, ledelsesinspirator og eks-verdensmester i roning efter at have læst nogen.

»Jeg elsker, at disse chefer HANDLER! De handler sig ind i bedre tider, handler sig til bedre arbejdsmiljø, glade kolleger, medarbejdere, bedre humør og lysere sind … I freaking LOVE IT!« fortsætter Mette Block.

I bogen fortæller blandt andre Pernille Aamund om glad ledelse:
»Sandsynligheden for, at noget lykkes, er alt andet lige ti gange så stor, hvis du møder folk med varme, hvis du anerkender dem for det, de bidrager med, og hvis du lytter positivt på, hvad de har at sige,« skriver Pernille Aalund, der netop er blevet direktør for forretningsudvikling i Aller Media A/S.

I bogen får du:
- Svar på, hvor arbejdsglæden begynder. 
- Et bud på den ultimative cheftest. 
- Input til at tage barske beslutninger med ro i maven.
- Værktøjer, idéer og inspiration til et glad liv som chef - til glæde for medarbejder, kollegaer og familie.

Det er Iver R. Tarp, administrerende direktør i Skadeservice Danmark A/S, der har taget initiativ til Glade Chefer. Forfatter og erhvervsjournalist Trine Wiese står for den journalistiske bearbejdelse. Fotograf Rumle Skafte står bag bogens flotte billeder.

Læs Glade Chefer, og lad dig inspirere til et gladere liv!
Forfatter
Iver R. Tarp, Trine Wiese
ISBN13
9788770905213
ISBN10
8770905215
Udgave /år
1 / 2011
Forlag
Turbine
Sidetal
165
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.