Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon

Gads Forlag
9788712036395
256,00 kr.
Inkl. moms
 
Revideret og udvidet udgave.

Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.

Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
Forfatter
Niels Lyhne;Elin Kirkegaard
ISBN13
9788712036395
ISBN10
8712036390
Udgave /år
4 / 2006
Forlag
Gads Forlag
Sidetal
256
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.