Rim Bogkasse

Rim Bogkasse

Straarup & Co
9788775929764
3.082,00 kr.
Inkl. moms
30 letlæsningsbøger med rim

 
Rim Bogkassen består af 30 letlæste bøger fra serierne Rim og Mini Rim. Her blandes letlæste tekster og rim i selvstændige og sammenhængende historier. Alle sætningerne i bøgerne indeholder enderim og derudover er der flotte illustrationer på hvert opslag.
Bøgerne har varierende sværhedsgrader, men er alle særdeles velegnede til læsetræning i indskolingen. Rimene medvirker til at understøtte læsningen, da eleven lettere kan afkode de ord, der rimer.
Rim Bogkasse indeholder følgende 30 bøger:- En fe må få te (Mini Rim)- Bo på en ko (Mini Rim)- En pc i et wc (Mini Rim)- Se en bi (Mini Rim)- Mø i en sø (Mini Rim)- Se de to (Mini Rim)- Her er Per Kat (Mini Rim)- Har du set den myg? (Mini Rim)- Der er hul i en båd (Mini Rim)- I Bos hår er et hus (Mini Rim)- Her er en mand med skæg (Mini Rim)- Har du set fru Lone? (Mini Rim)- Pigen på stigen (Rim)- Max er vaks (Rim)- Wille kan spille (Rim)- En kat og en mus (Rim)- Ib har pip (Rim)- Mini Mons (Rim)- Benny Bjørn (Rim)- Hr. Ræv får tæv (Rim)- Åse elsker støj og møg (Rim)- Nissen Brille (Rim)- Skot er flot (Rim)- Morten Måge (Rim)- Elo Elefant (Rim)- Lille, fine frøken Flue (Rim)- Mors mobil (Rim)- Prinsesse Simone (Rim)- Henny Hest er vild med fest (Rim)- Fru Matte og fire katte (Rim)
Elevopgaver til bøgerne kan findes på forlagets hjemmeside. 
ISBN13
9788775929764
ISBN10
8775929767
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Straarup & Co
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.