Operation Ninja

Operation Ninja

Alpha Forlag
9788772391854
129,00 kr.
Inkl. moms

 
Den nyeste sag for Detektivbureau nr. 2 daler næsten ned fra himlen – eller i hvert fald fra et vindue på tredje sal. En tyv har sneget sig ind i en kontorbygning og stjålet en sjælden japansk bogstøtte fra et værelse med åbent vindue. Ingen ved, hvem han er, hvor han kom fra, eller hvor han blev af. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en opgave for Detektivbureau nr. 2.  
Operation Ninja handler om en snigende drage, et fantombillede, elektrisk spænding – og selvfølgelig: ninjaer.  
Jørn Lier Horsts Operation-serie er spændende historier, der foregår i et genkendeligt miljø. Det, der sker for hovedpersonerne, er noget, der kunne ske for læseren selv. Bøgerne indeholder små detektivopgaver, som skal løses undervejs. Bøgerne kan læses hver for sig og i vilkårlig rækkefølge.  
"Humørfyldte krimier med gode små mysterier og en række fine, indimellem sjove, og farveglade illustrationer, der passer til historierne. Bøgerne vil glæde en række nye krimilæsere." – Bibliotekernes lektør
JØRN LIER HORST er tidligere politiefterforsker og en af Norges mest populære forfattere. I Danmark er han kendt for sin krimier for voksne, William Wisting-serien, men i Norge er hans krimier for børn også et kæmpehit. HANS JØRGEN SANDNES er illustrator og animator og står bag en lang række norske børnebøger og tegnefilm.     
Forfatter
Jørn Lier Horst
ISBN13
9788772391854
ISBN10
8772391855
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Alpha Forlag
Sidetal
112
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.