• Ny
Født til fiasko

Født til fiasko

Wadskjær Forlag
9788794491600
232,00 kr.
Inkl. moms
En social tabers lange vandring

 
Født til Fiasko - en social tabers lange vandring er Peter Williams hudløst ærlige fortælling om en opvækst i et barsk miljø i London. Hvor ingen troede på, han nogensinde ville blive andet end endnu en kriminel bølle. Og en fortælling om at arbejde som roadie for blandt andre Sex Pistols og Smokie. Køre Europa tynd i lastbil. Være eftertragtet britisk DJ på danske diskoteker i 80’erne. Få et barn i Danmark og kæmpe en bitter kamp om forældremyndigheden. Og trods alle odds lande i en tryg, kærlighedsfuld og sikker havn i sidste halvdel af livet. 
Som blot 11-årig bliver Peter Williams arresteret for første gang. Han er vokset op i et havnekvarter i 60’ernes London, og det var den sikre vej til en kriminel løbebane. Selv hans forældre var overbeviste om, at Peter ville ende bag tremmer. Et nyt socialt eksperiment for unge kriminelle i London i 1974 blev imidlertid et vendepunkt for den unge Peter, der godt nok stjal et pengeskab under sit ophold på The Hammersmith Teenage Project, som det sociale eksperiment blev døbt, men som også kom på en strabadserende vandretur, der ændrede hans livssyn.
I september 2018 gik han samme vandretur. Han vidste ikke helt hvorfor, måske for at ære en nylig afdød medarbejder på The Hammersmith Teenage Project, der troede på ham i Peters unge år og hjalp ham bort fra den ellers udstukne vej til et liv bag tremmer? Måske for endnu bedre at forstå, hvem han var? I så fald lykkedes det. For første gang nogensinde slap Peter Williams nemlig sin evige anklage mod sig selv over at have brugt alt for meget af sit liv på vrede, slagsmål, opgør og vold, og i stedet lod han sin underbevidsthed tilgive ham.
Forfatter
Pete Williams
ISBN13
9788794491600
ISBN10
8794491607
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Wadskjær Forlag
Sidetal
176
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.