APPELSINDAMEN

APPELSINDAMEN

Ulrikkas Forlag
9788797413616
201,00 kr.
Inkl. moms

 
APPELSINDAMEN er en selvbiografi fortalt af ”tredjeperson”. På denne måde har det været nemmere for forfatteren at se sig selv udefra, som et slags objektivt vidne om, hvem hun egentlig er. 
Hovedpersonen er Ulrikka. Vi følger hendes rejse gennem livet og individualiseringsproces, fortalt med baggrund i hendes natlige drømme og i billeder, hun har malet. Vi følger hende i hendes fantasier, følelser, tanker, religiøse/filosofiske og etiske refleksioner over livet. 
Vigtigt emne er ”gentagelsestvangen”. Hvorfor bliver vi for eksempel ved med at forelske os i de personer, der netop afviser os? Eller hvorfor erstatter vi længslen efter kærlighed med alkohol, stoffer, sex eller andre former for misbrug? 
Det har psykiateren Carl Gustav Jung givet os et svar på. Blandt andet gennem kompleksbegrebet. Ved at bruge Jungs begreber bliver bogen også en indføring i hans analytiske psykologi – i både teori og praksis. 
Andre vigtige temaer i bogen er kristendom og buddhisme, Goethes farvelære, forfatterens arbejdsliv som læge, naturvidenskabelige refleksioner og andre kreative processer.
Forfatter
Ulla Jeppesen Andreasen
ISBN13
9788797413616
ISBN10
8797413615
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Ulrikkas Forlag
Sidetal
349
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.