Winnie og Wilbur på bille-safari

Winnie og Wilbur på bille-safari

Jensen & Dalgaard
9788771515725
213,00 kr.
Inkl. moms
 
Winnie er vild med insekterne, der piler rundt i nede i græsset. Hun får en mægtig idé. Eller ... i hvert fald en idé. ABRACADABRA! Så er Winnie og Wilbur små som myrer ... og desværre også meget mindre end larver, fugle, postbuddets enorme støvler OG tryllestaven. Skal de nu være så små i al evighed? 
I britiske Korky Pauls umiskendelige, gakkede og finurlige streg stæser de to magiske hovedpersoner over siderne. Winnie tænker ikke altid, før hun handler, og Wilbur forsøger at følge med og afbøde de værste skader, så godt han kan.
Læs i samme serie kapitelbøgerneWinnie ordner altMini WinnieTju-hej WinnieWinnies vilde fangstHyp-hyp Winnie!Winnie går efter guldetWinnie på skolepatruljeVilde WinnieFlagrende WinnieWinnies gakkede glyfferBilledbøgerneWinnies nye computerWinnie og piraterneWinnie under vandWinnies store, dumme robotWinnie og spøgelserneWinnie og Wilbur i det ydre rumWinnie og Wilbur og den kæphøje ridderWinnie og Wilbur og Havemonstrene... og til de mindste findes papbøgerne Wilburs bog om farver og Wilburs bog om tal.
Forfatter
Valerie Thomas
ISBN13
9788771515725
ISBN10
8771515720
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Jensen & Dalgaard
Sidetal
32
Indbinding
Indbundet

Kunder, der har købt dette produkt, købte også:

Kunder, der har købt dette produkt, købte også:

Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.