Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering.
Bogen indeholder:
Øllets historieFra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser
Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret. Øllets brygning
Ølbrygning fra mæskning til lagring. Øllets regioner
Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper. Øllets typer
Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner. Sans dit øl
Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl:
Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne. Øl og mad
Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.
- Autor
- Bjarke Bundgaard
- ISBN13
- 9788757129700
- ISBN10
- 8757129703
- Auflage / Jahr
- 5 / 2019
- Verlag
- Praxis Forlag A/S
- Seitenzahl
- 264
- Bindung
- Indbundet