Tjenerbogen

Tjenerbogen

Praxis Forlag A/S
9788757129007
827,00 kr
Bruttopreis

 

Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.

Bogen er inddelt i følgende kapitler:

Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff? Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer. Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter. Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration. Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring. Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.

Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.

Autor
Merete Kudsk Jensen;Charlotte Rohleder;Michael Edsen-Johansen;Verner Lerche Hansen;Lars Larsen
ISBN13
9788757129007
ISBN10
8757129002
Auflage / Jahr
4 / 2018
Verlag
Praxis Forlag A/S
Seitenzahl
280
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.