Mejeriproduktion

Mejeriproduktion

Praxis Forlag A/S
9788778814111
312,00 kr
Bruttopreis

 

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.

Indhold

Mælkens sammensætning

Mælkens varmebehandling

Rengøring

Hygiejne

Smørproduktion

Osteproduktion

Produktion af konsummælksprodukter

Iskrem

Mælkekonserves

Stikord

 

Forord

Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse.
I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt.

Dalum, sommeren 2003

Paul Stein Jensen
Dalum Tekniske Skole

Autor
Paul Stein Jensen
ISBN13
9788778814111
ISBN10
8778814111
Auflage / Jahr
3 / 2003
Verlag
Praxis Forlag A/S
Seitenzahl
107
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.