Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

DSR Forlag
9788774325789
422,00 kr
Bruttopreis

 
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)EmballageKuldeteknologiKølingFrysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:TørringRøgningSaltningKemisk konserveringFermenteringVarmekonserveringStrålingskonserveringTab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Autor
Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen,
ISBN13
9788774325789
ISBN10
8774325787
Auflage / Jahr
2 / 2002
Verlag
DSR Forlag
Seitenzahl
380
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.