Erhvervsjura - for de finansielle...

Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser

Gyldendal
9788702413403
544,00 kr
Bruttopreis

 

Erhvervsjura for de finansielle uddannelser er en praksisorienteret bog, som klæder læseren på til at identificere juridiske problemer og komme med løsningsforslag i forbindelse med rådgivning i en finansiel virksomhed. Denne 8. udgave er revideret og opdateret.

Bogen er fagligt solid og giver kendskab til den juridiske verdens organisation med domstole, ankenævn, retskilder og regelfortolkning og kommer omkring alle vigtige temaer inden for erhvervsjura, herunder den centrale finansjura, samt beslægtede juridiske discipliner af interesse for den finansielle rådgiver.

Der hører en opdateret, omfattende lovsamling til bogen: Erhvervsjura – lovsamling 2024-2025 samt en opdateret opgavesamling.

Bogen henvender sig primært til akademi- og diplomuddannelser samt til uddannelser på professionsbachelorniveau. Den er velegnet til praktikere, der ønsker et overblik.

Autor
Bjarke Tinten;Helle Næss-Schmidt Risdal;Lene Husted Frandsen;Lotte Mohr Dupont-Mersing;Tom Bramminge Christensen;Helene Weiss Johansen;Tage Bergsbo;Simon Juul Pedersen;Karsten Steen Jensen;Dorthe Møller Kaad;Nanna Vetter Viberg Nielsen;Sarah Hedelund;Hanne Weiss Garne;Just Kjærgård Pedersen
Bjarke Tinten;Tage Bergsbo;Tom Bramminge Christensen;Lotte Mohr Dupont-Mersing;Sarah Hedelund;Lene Husted Frandsen;Karsten Steen Jensen;Simon Juul Pedersen;Just Kjærgård Pedersen;Dorthe Møller Kaad;Helle Næss-Schmidt Risdal;Nanna Vetter Viberg Nielsen;Hanne Weiss Garne;Helene Weiss Johansen
ISBN13
9788702413403
ISBN10
8702413403
Auflage / Jahr
9 / 2024
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
828
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.