Moses koden

Moses koden

SphinX forlag
9788777593291
78,00 kr
Bruttopreis
Verdens mest kraftfulde manifestationsredskab

 
Da Moses-koden første gang blev afsløret for israelitterne, indtraf et af historiens største mirakler. Kort tid efter erklærede indflydelsesrige ledere, at dens iboende energi faktisk var så enorm og potentielt farlig, at den ikke burde bruges af andre end de højeste indviede...

Tiden er nu kommet, hvor vi alle har mulighed for at beherske Koden - ikke bare for, at vi kan erhverve os mere i rigdom, men for at vi kan skabe en verden, der bygger på fredens og medfølelsens love. Vi får tilbudt historiens mægtigste redskab til at skabe vor egen virkelighed.

Dette er ikke et new age-eventyr; det er virkeligt og sandt. Vi har brug for oplyste sjæle for endegyldigt at kunne manifestere den verden, vi drømmer om. Det er let at betragte Jorden og få øje på de ubevidste manifestationers ødelæggelser. Vor planet er ikke nået til randen af en sådan rædsel af egen drift, men på grund af vore kollektive beslutninger. Spørgsmålet er nu ganske enkelt: Vil vi træffe de samme valg én gang til, eller vil vi én gang for alle beslutsomt vælge at følge sjælens kald i stedet for at lytte til egoets umættelige krav? Uanset, hvad vi tror og føler dybt og ægte, så vil verden og alting i den forvandle sig på en sådan måde, at det kommer til at stemme overens med denne tro.

Du har en afgørende og personlig rolle at spille, og det er grunden til, at denne bogen har fundet sig. Lige nu kan du bare slappe af og nyde det ... for du er på vej ud på en rejse, der vil forvandle dit liv! 
Autor
James F. Twyman
ISBN13
9788777593291
ISBN10
8777593294
Auflage / Jahr
1 / 2008
Verlag
SphinX forlag
Seitenzahl
208
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.