Reinkarnation – de mange boliger

Reinkarnation – de mange boliger

SphinX forlag
9788777593178
257,00 kr
Bruttopreis

 
Edgar Cayces utrolige helbredende evne er en fastslået kendsgerning. Tusindvis af mikrofilm arkiveret hos Association for Research and Enlightenment vidner om Cayces evne til at diagnosticere, foreskrive behandling og kurere sygdomme hos folk, hvis navne og opholdssted han fik oplyst, men som han aldrig havde set. Kendt som »mirakelmanden fra Virginia Beach« forbløffede hans succeser de medicinske autoriteter - og hele verden.

Dette er Dr. Cerminaras beretning om disse helbredelser - og en bekræftelse af den ældgamle tro på reinkarnation. Hun fortæller, hvordan Cayce kunne se hinsides grænserne for tid og rum, hvordan han trængte igennem sine klienters ´tidligere´ liv og udførte de fantastiske helbredelser og profetier, der har gjort ham til den mest bemærkelsesværdige clairvoyante i den nyere historie.

Gina Cerminara er født i Milwaukee og tog sine B.A., M.A. og Ph.D. grader i psykologi på University of Wisconsin, før hun begyndte på sin mangeårige intensive forskning i parapsykologi. Hun er en talentfuld foredragsholder og har været på turné til storbyer rundt om i verden. 
Autor
Gina Cerminara
ISBN13
9788777593178
ISBN10
8777593170
Auflage / Jahr
1 / 2008
Verlag
SphinX forlag
Seitenzahl
306
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.