Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Med en billig ismaskine med fryseelement er det ikke svært at lave is, der smager som var den lavet af en professionel ismager. Mestrer man nogle få simple grundtrin, er det også muligt selv at opfinde velsmagende iskreationer. Isbogen for ismasnineejeren lærer dig på overskuelig vis at lave god is af nemt tilgængelige
råvarer, og viser dig de simple grundtrin, der giver dig redskaberne og inspirationen til selv at eksperimentere med fremstilling af is.
Bogen indeholder:
• Vejledende grundopskrifter på gelato, parfait, youghurtis og sorbet.
• 41 forskellige isopskrifter primært inspireret af let tilgængelige danske råvarer og klassiske ingredienser til is.
• Opskrifter på nemt tibehør til is, der gør din anretning mere lækker.
• Praktiske anvisninger til hvordan en ismaskine med fryseelement anvendes, så resultatet bliver optimalt og gode råd om dybfrysning, servering og anvendelse af de
vigtigste råvarer.
råvarer, og viser dig de simple grundtrin, der giver dig redskaberne og inspirationen til selv at eksperimentere med fremstilling af is.
Bogen indeholder:
• Vejledende grundopskrifter på gelato, parfait, youghurtis og sorbet.
• 41 forskellige isopskrifter primært inspireret af let tilgængelige danske råvarer og klassiske ingredienser til is.
• Opskrifter på nemt tibehør til is, der gør din anretning mere lækker.
• Praktiske anvisninger til hvordan en ismaskine med fryseelement anvendes, så resultatet bliver optimalt og gode råd om dybfrysning, servering og anvendelse af de
vigtigste råvarer.
- Autor
- Thomas Marcussen;Thomas Marcussen
- ISBN13
- 9788776919047
- ISBN10
- 8776919048
- Auflage / Jahr
- 1 / 2008
- Verlag
- Books on demand
- Seitenzahl
- 108
- Bindung
- Hardback