Your cart
            
            
        
                    Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
            Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø
Forlaget Lucullus Aps
                    
                    9788799551637
                
                                
                            
                            
        
        
            
                    253,00 kr
                                    
                
                                    
            
                            Bruttopreis
                        
            
                                                
        
            Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie
                    
                    
                    Om bogen: Danmarks bedste smørrebrød bringer læseren up-to-date med den danske smørrebrødsverden anno 2018 og fortæller samtidig hele historien om den danske nationalspise.
Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres.
Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.
Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.
                                                    
                                            Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres.
Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.
Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.
- Autor
- Ole Troelsø
- ISBN13
- 9788799551637
- ISBN10
- 8799551632
- Auflage / Jahr
- 1 / 2018
- Verlag
- Forlaget Lucullus Aps
- Seitenzahl
- 255
- Bindung
- Indbundet
 
                        