Danmarks bedste smørrebrød - ifølge...

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø

Forlaget Lucullus Aps
9788799551637
253,00 kr
Bruttopreis
Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie
 
Om bogen: Danmarks bedste smørrebrød bringer læseren up-to-date med den danske smørrebrødsverden anno 2018 og fortæller samtidig hele historien om den danske nationalspise.
Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres. 
Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.
Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.
Autor
Ole Troelsø
ISBN13
9788799551637
ISBN10
8799551632
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Forlaget Lucullus Aps
Seitenzahl
255
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.