Hjemlængsel - steder og fortællinger

Hjemlængsel - steder og fortællinger

Hovedland
9788770705301
214,00 kr
Bruttopreis
steder og fortællinger

 

Doris Ottesen er  livsoplyser! Og hjemlængsel er en trefløjet udgivelse bestående af livsfilosofiske, litterære og opbyggelige funderinger, hvilket svarer til Doris Ottesens interessefelter.

Hjemlængsel er en trefløjet bog med livsfilosofiske, litterære og opbyggelige funderinger. De litterære essays handler om bl.a. Kerstin Ekman, Grundtvig, H.C. Andersen, Tage Skou-Hansen Herbjørg Wassmo m.fl.

 

Gennem sin fortællepraksis sætter Doris Ottesen ord på en nutidig følelse. Hun kalder den ’hjemlængsel’. Hvilket lidt forkortet kan beskrives som en længsel efter det sted, hvor livet giver mening. Der er en stor hjemlængsel i de moderne samfund!

   Det kan let skyldes, at den folkeligt-kristne tradition er trængt. Af forestillinger om oplysning og individualisme, og af hjemløshed og fremmedgørelse, som er modernitetens triste følgesvende.

 

Efter at have været præst i en årrække har Ottesen de sidste ca. 25 år virket som folkeoplyser med det formål at formidle eksistentielle, kristne og nationale problemer.

   ”Jeg tror, at alle mennesker til alle tider har haft hjemlængsel. Men jeg tror også, at hjemlængselen hos mange nutidsmennesker er blevet ikke blot større, men også et større problem for dem, end den har været for tidligere generationer...

Autor
Doris Ottesen
ISBN13
9788770705301
ISBN10
8770705305
Auflage / Jahr
1 / 2016
Verlag
Hovedland
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.